top of page

Síň slávy 2024

Projekt #FinŽeny představil třetí ročník Síně slávy. Do unikátního přehledu dlouhodobě nejvlivnějších českých bankéřek, ekonomek, manažerek, finančních ředitelek a dalších dlouhodobě vlivných žen sektoru financí přibylo 24 nových jmen.



V úvodních debatách letošního galavečera Síň slávy projektu FinŽeny se na pódiu sešlo šest předních osobností tuzemského finančního světa. Došlo na niterné zpovědi, slova povzbuzení, výzvy i zajímavá hodnocení dosavadních zkušeností. Například zaznělo, že ženy dovedou změnit lineární tempo rozvoje firmy na exponenciální nebo že tak jako tak vládnou financím v rodinách i ve firmách.


Ve druhé části akce se na pódiu objevila místopředsedkyně Evropské komise Věra Jourová a prozradila například svůj recept na vedení lidí. "Jedna zásada je vybrat si chytřejší lidi, než jste sám, což mi nedělá problém. Druhá věc je důvěřovat. Já hodně deleguji. Díky té důvěře má velký prostor každý člen mého týmu, a ví, že tak má i prostor k růstu, což je velmi motivační,"" shrnula Věra Jourová v rozhovoru, který s ní v rámci galavečera Síň slávy projektu FinŽeny vedl Jaroslav Kramer.


Ohlédnout se za tímto výjimečným večerem můžete také prostřednictvím fotografií či videa níže.



Comments


bottom of page