top of page

#FinŽeny & CEOs: Unikátní debata, jejíž obsah určují samy ženy ve financích

Na konci září se uskuteční již druhý ročník jedinečné debaty více než stovky #FinŽen a generálních ředitelů předních bank a pojišťoven o tématech, která rezonují v komunitě žen ve financích. Šestici debatujících topmanažerů doplní na podiu osm laureátek Síně slávy #FinŽen. Společně budou debatovat otázky, které připravily manažerky zapojené v rozvojovém programu Fóra #FinŽen.


Diskuse, kterou pořádá již 26. září projekt #FinŽeny ve spolupráci se společností VISA a deníkem E15, bude opět po roce jedinou veřejnou platformou, kde se nad tématem diverzity spojí v jednom panelu generální ředitelé předních finančních institucí u nás. Letos se v ní spojí generální ředitelé tří z pěti největších bank a dvou ze tří největších pojišťoven v Česku: Tomáš Salomon z České spořitelny, Roman Juráš z Generali České pojišťovny, Aleš Blažek z ČSOB, Dušan Quis z Allianz a Tomáš Spurný z Moneta Money Bank.

 

Otázky budou pokládat laureátky Síně slávy #FinŽen a facilitátorky rozvojového programu Fóra #FinŽen, které se samy v rámci svých skupin na přípravě okruhů podílely: Lucie Urválková z Uniqa, Monika Marečková z RSM, Eva Bláhová z KPMG, Yvona Tošnerová z Raiffeisen stavební spořitelny, Andrea Leskovská z Generali nebo Martina Kneiflová z EY. Na pódiu je doplní Petr Polák, country manažer společnosti Visa pro Česko, Eva Poláchová z pojišťovny Kooperativa nebo zakladatel projektu #FinŽeny Jaroslav Kramer.

 

V publiku debaty budou nejen ženy zapojené v rozvojovém programu Fóra #FinŽen, ale také laureátky Síně slávy a další hosté. Své zástupkyně či zástupce budou mít v publiku či na pódiu také Komerční banka, UniCredit Bank, AirBank nebo Česká podnikatelská pojišťovna. Celkem se tak debaty #FinŽeny & CEOs zúčastní reprezentanti více než 60 společností.



Akce je kapacitně naplněna. V případě zájmu o zapsání na Waiting list napiště na jarda@coverstory.cz





Unikátní debata, jejíž obsah určují samy ženy ve financích
FinŽeny & CEOs

Comentarios


bottom of page